Šviežios avienos-jautienos dešrelės
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Vytinta kiaulienos išpjova, ~250 g
Aukščiausios rūšies vytinta kiaulienos išpjova.
Kaimiški laisvėje laikomų vištų kiaušiniai, S-M, 10 vnt.
Kaimiški, laisvėje laikomų vištų kiaušiniai, dydis S-M (Pakuotėje 10 vnt.).
Kiaušinius pristatome tik Vilniuje.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Kiaulienos medžiotojų dešrelės, 200 g
Aukščiausios rūšies vytintos medžiotojų dešrelės.
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
Kitaip vadinama „ponių duona“ arba „desertinė“. Su riešutais, abrikosais, slyvomis. Puikiai tinka su kava.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Pyragas „Eglė“, ~850 g
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Šventinis kiaulienos išpjovos vainikas, ~1,5 kg.
Šiais metais patiekalus Jūsų šventėms sukūrėme kartu su Simona https://ketokodas.lt/.
Orkaitėje keptas kiaulienos išpjovos vainikas - puikus pasirinkimas šventėms. Šv. Velykoms siūlome užsisakyti kiaulienos išpjovos vainiką, kuris svers 1,5 kg. Kiaulienos vainikas paruoštas kepti orkaitėje (kepimo instrukcijos bus pridėtos).
Jūs gausite kiaulienos išpjovos vainiką, sujungtą, tvirtai surištą su rozmarinu ir lauro lapeliais.
Kiekis ribotas! Tik išankstiniai užsakymai.
Patisonai ~900 ml.
Sudedamosios dalys: patisonai 58%, vanduo, spiritinis actas, svogūnai, druska, cukrus,lauro lapai, krapai,kvapieji pipirai.