Ievos sūriai
Vecsiljāņu ūkis yra įsikūręs prie Koknesės krašto Bebru parapijoje, Latvijoje. Ūkyje gaminami pieno produktai, auginami kviečiai, miežiai, avižos, rugiai, kukurūzai ir įvairūs žalumynai. 2010 m. Ūkis pradėjo gaminti kietąjį sūrį su „Ieva's Siers“ prekės ženklu.Sūrio skonis, aromatas ir kokybė priklauso nuo kiekvieno ten dirbančio specialisto įgūdžių. „Master Cheese Maker“ dirba kartu su ūkio veterinarijos gydytoju, kad užtikrintų geriausios kokybės pieną ir tai yra pats skaniausias sūris. Kokybė yra „Vecsiljāņi“ darbo esmė - nėra didesnio komplimento nei grįžtantys klientai.Rinkinukas „Prie alaus“
Rinkinuką sudaro:degustacinis sūrių rinkinys ~100 g, kaimiška dešrytė ~100 g, vytinti kiaulienos šiaudeliai ~100 g, vytintos medžiotojų dešrelės ~100 g, plonai pjaustyta nugarinė/kumpelis ~ 200 g.