Mėsos guru
Specializuotas „Mėsos guru“ jautienos cechas įsikūręs pietvakarių Lietuvoje, Šakių rajone. „Mėsos guru“- tai moderni, aukščiausios kokybės jautieną ruošianti ir rinkai tiekianti kompanija. Įmonė bendradarbiauja su keletu ekologinių mėsinių galvijų augintojų ūkiais, A kategorijos veislinio ūkio statusu turinčiu „Agrolinos“ ūkiu. Nuo 2017 m. spalio mėnesio atidarė specializuotą jautienos brandinimo, iškaulinimo ir perdirbimo cechą, kuriame yra ruošiama, brandinama aukščiausios kokybės jautiena.Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~300 g.
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Jautienos plonos dešrelės „Kaimiškos“, ~500 g.
Jautienos dešrelės „Kaimiškos“ – aukščiausios rūšies, tinkamos kepimui arba virimui. Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)