lašiša marinuota azijietiškai (kepimui) (~200 G.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, cukrus, juodieji pipirai, sojų padažas, medus, garstyčios, česnakas, sezamų aliejus, imbieras, citrinos sultys. Laikymo sąlygos:
sūdyta lašiša su juodaisiais pipirais ir garstyčiomis (~200 g.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, medus, juodieji pipirai, garstyčios, krapai. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Lašiša su citrinomis ir krapais (kepimui) ~200 g.
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, cukrus, juodieji pipirai, česnakai, krapai, GARSTYČIOS, citrinos sultys. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Marinuota dorada su citrinomis ir rozmarinu (~350 g. vnt)
Sudedamosios dalys: dorada, druska, pipirai, žuvies parieskoniai, citrina, petražolės, rozmarinas. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Lašiša sūdyta su burokėlių sultimis (~200 g.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, burokėlių sultys, druska, cukrus, juodieji pipirai, krapai. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Jautienos TARTAR (~150 g.)
Sudedamosios dalys: Jautienos kumpis, dijono garstyčios, marinuoti agurkėliai, kaparėliai, marinuoti, juoduota druska, juodieji pipirai, soja, vorčesterio padažas česnakai, svogūnai, putpelės
Smulkinta kalakutienos šlaunelių mėsa
Sudedamosios dalys: malta kalakutienos šlaunelių mėsa be kaulo (100%), riebumas ne daugiau 10 proc. kologeno ir mėsos baltymų santykis ne
Kiaulienos šniceliai, 2 vnt.
2 vnt. pakuotėje