Sudedamosios dalys: malta kalakutienos šlaunelių mėsa be kaulo (100%), riebumas ne daugiau 10 proc.
kologeno ir mėsos baltymų santykis ne mažiau 12%.
Kilmės šalis – Lietuva
Pagaminta – Lietuvoje.
Smulkinta kalakutienos šlaunelių mėsa
6.00 € 12.00 €
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kalakutiena, Mėsa ir kulinarija
Aprašymas
Papildoma informacija
| Svoris | 1 kg., 500 g. |
|---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Kiaulienos šonkauliukai
7.00 €
Rūkyti ir labai mėsingi kiaulienos šonkauliai, puikiai tiks sriuboms gardinti, kopūstams ruoštis ar tiesiog su bulvėmis! Vienos juostelės svoris ~ 700 g.
Vytinta kiaulienos išpjova
7.50 €
Minkšta, skani mėsytė gardinti sumuštiniams arba puikus užkandis ant vaišių stalo. 350 g pakuotė.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
7.00 € 14.00 € €14.00/kg
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.50 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.
5.50 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
