Marinuota silkė su apelsinais ir spanguolių sultimis ~550 ml.
Sudėtis: atlantinių silkių filė, apelsinai, svogūnai, spanguolių sultys, spanguolės, vynuogių actas, cukrus, druska.Kiekis: 550 ml.Galiojimas: žr. ant pakuotės. Atidarius suvartoti per 3 dienas.
jautienos-kiaulienos dešrelės (storos) 4 vnt.
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, avienos sūdytos žarnos, druska, prieskoniai (svogūnai 14 %, česnakai, Garstyčios, salierai,
vištienos šlaunelių mėsa medaus ir BBQ marinate ~700 g.
Sudedamosios dalys: Vištienos šlaunelių mėsa (90%), Prieskonių mišinys (10%) vanduo, cukrus, druska, medus, prieskoniai, brendžio actas, garstyčių (vanduo, cukrus, GARSTYČIŲ,
vištienos blauzdelės tekilos ir jelapeno marinate ~900 g.
Sudedamosios dalys: vištienos blauzdelės (90%), augaliniai aliejai (rapsų aliejus, rapsų aliejus visiškai hidrintas), druska, prieskoniai( aitrioji paprika, raudona saldi paprika,
lašiša marinuota azijietiškai (kepimui) (~200 G.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, cukrus, juodieji pipirai, sojų padažas, medus, garstyčios, česnakas, sezamų aliejus, imbieras, citrinos sultys. Laikymo sąlygos:
sūdyta lašiša su juodaisiais pipirais ir garstyčiomis (~200 g.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, medus, juodieji pipirai, garstyčios, krapai. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Lašiša su citrinomis ir krapais (kepimui) ~200 g.
Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, cukrus, juodieji pipirai, česnakai, krapai, GARSTYČIOS, citrinos sultys. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Marinuota dorada su citrinomis ir rozmarinu (~350 g. vnt)
Sudedamosios dalys: dorada, druska, pipirai, žuvies parieskoniai, citrina, petražolės, rozmarinas. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Lašiša sūdyta su burokėlių sultimis (~200 g.)
Sudedamosios dalys: lašišos filė, burokėlių sultys, druska, cukrus, juodieji pipirai, krapai. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Jautienos TARTAR (~150 g.)
Sudedamosios dalys: Jautienos kumpis, dijono garstyčios, marinuoti agurkėliai, kaparėliai, marinuoti, juoduota druska, juodieji pipirai, soja, vorčesterio padažas česnakai, svogūnai, putpelės