Sudedamosios dalys: jautiena 97%, prieskoniai, prieskonių ekstraktai, maltodekstrinas ir druska.
Krepšelis “Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.” - įdėtas į krepšelį
Vytinti jautienos šiaudeliai „Classic”
6.50 €
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis. Parduodama 100 g pakelyje.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos-avienos kebabai „Liulia“
15.00 € €17,99 eur/kg.
1 pakelis (750-790 g.) (6 iešmeliai).
Sudedamosios dalys: Malta aviena (60%), malta jautiena (30%), vanduo, druska, prieskoniai (česnakai, kalendra, raudonoji paprika, svogūnai, muskatas, juodieji ir baltieji pipirai, imbieras, čili pipirai,. Kviečių skaidulos, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, cukrus, antioksidantas E301, prieskonių ekstraktai (česnakų).
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Smulkinta mėsinė jautiena
6.50 € 12.99 €
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (100%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB „Brolių mėsinė”, kodas
Mėsinės jautienos kumpis
7.50 € 14.99 €
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (100%). Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB „Brolių mėsinė”, kodas
Smulkinta brandinta jautiena, ~500 g.
9.99 € €6.15/vnt.
Smulkinta jautiena – kruopščiai sumalta iš mėsinio galvijo sprandinės, mentės bei kumpio dalių. Naudojama mėsainiams, kotletams, mėsos iešmeliams, čili sriuboms, troškiniams ir padažams.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Sausai brandintas Jautienos Black Angus antrekotas
15.00 €
Himalajų druskų kameroje Brandinta ne trumpiau nei 30 parų Sudedamosios dalys: Sausai brandintas jautienos antrekotas Naudoti tik termiškai apdorojus. Kilmės
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Jautienos šonkauliai/krūtinkauliai
6.00 € 11.99 € €8.99/kg.
Sudedamosios dalys: jautienos šonkauliai, Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Kilmės šalis: Lietuva Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje
Sausai brandinta Jautienos Black angus nugarinė be kaulo (~ 250 g)
14.00 €
Sausai brandinta ne trumpiau nei 30 d.