Sudedamosios dalys: jautiena 97%, prieskoniai, prieskonių ekstraktai, maltodekstrinas ir druska.
Krepšelis “Sausai brandintas Jautienos antrekotas” - įdėtas į krepšelį
Vytinti jautienos šiaudeliai „Classic”
6.50 €
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis. Parduodama 100 g pakelyje.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos kulninė/troškinimui
6.00 € 11.99 € €8.99/kg.
Jautienos-avienos kebabai „Liulia“
15.00 € €17,99 eur/kg.
1 pakelis (750-790 g.) (6 iešmeliai).
Sudedamosios dalys: Malta aviena (60%), malta jautiena (30%), vanduo, druska, prieskoniai (česnakai, kalendra, raudonoji paprika, svogūnai, muskatas, juodieji ir baltieji pipirai, imbieras, čili pipirai,. Kviečių skaidulos, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, cukrus, antioksidantas E301, prieskonių ekstraktai (česnakų).
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Smulkinta lietuviška jautiena/kiauliena
4.00 € 7.99 € €7.99/kg
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (50%), kiaulienos mėsa (50%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB
Jautienos plonos dešrelės „Kaimiškos“, ~500 g.
12.99 € €6.00/vnt.
Jautienos dešrelės „Kaimiškos“ – aukščiausios rūšies, tinkamos kepimui arba virimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Brandintos jautienos paplotėliai, ~600 g.
7.50 € €5.4/vnt.
Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.