| Svoris | 1 kg., 500 g. |
|---|
Jautienos žandų mėsa (troškinimui)
29.99 € €17.99/kg.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Mėsa ir kulinarija, Jautiena, Šviežia
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos-avienos kebabai „Liulia“
15.00 € €17,99 eur/kg.
1 pakelis (750-790 g.) (6 iešmeliai).Sudedamosios dalys: Malta aviena (60%), malta jautiena (30%), vanduo, druska, prieskoniai (česnakai, kalendra, raudonoji paprika, svogūnai, muskatas, juodieji ir baltieji pipirai, imbieras, čili pipirai,. Kviečių skaidulos, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, cukrus, antioksidantas E301, prieskonių ekstraktai (česnakų).
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Vytinta „Jerky” jautiena, 100 g
6.00 €
Sudedamosios dalys: jautiena (99 %), nitritinė druska, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, dekstrozė, kvapioji medžiaga, aromato ir skonio stipriklis
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Smulkinta mėsinė jautiena
6.50 € 12.99 €
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (100%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB „Brolių mėsinė”, kodas
Smulkinta brandinta jautiena, ~500 g.
9.99 € €6.15/vnt.
Smulkinta jautiena – kruopščiai sumalta iš mėsinio galvijo sprandinės, mentės bei kumpio dalių. Naudojama mėsainiams, kotletams, mėsos iešmeliams, čili sriuboms, troškiniams ir padažams.Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.Riebumas 10 %Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Sausai brandinta Jautienos Black angus nugarinė be kaulo (~ 250 g)
14.00 €
Sausai brandinta ne trumpiau nei 30 d.
