| Ūkininkai | Mindaugo kepykla  | 
		
|---|
			Krepšelis “Kruasanas su migdoliniu kremu”  - įdėtas į krepšelį		
	
					Previous product
					
						
							
							
					
				
				
				
					
						Grįžti į produktus					
				
								
							
								
									Kanelės, dėžutė (~350 g)								
								
									6.50 € €18.00/kg.								
							
						Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
	
	
	Kategorijos: Duonos gaminiai ir konditerija, Sausainiai
	
	
							
											
				Papildoma informacija
				
					
						
							
			
						
					
				
			
								
				Apie „Mindaugo kepykla“
				
					
						
							
					
				
			
								Meistriškas rankų darbas
Kiekvieną ragelį reikia mikliai suvynioti, kiekvieną kepaliuką teisingai suformuoti, tešlai leisti pailsėti. Tai – lėtas ir kruopštus procesas. Neaukodamas kokybės čia nepaskubėsi, todėl darbas kepykloje verda ir naktimis,
ir savaitgaliais.
Ilga fermentacija
Tik natūralus sviestas
Iš šviežios grietinėlės pagamintą tikrą sviestą mums dukart per savaitę pristato kolegos pienininkai iš nedidelio ūkio Sūsninkų kaime, Kalvarijoje. Visi Mindaugo kepyklos rageliai ir kiti gaminiai – tik iš natūralaus sviesto. Jokio margarino!
Savitą Mindaugo kepyklos duonos skonį lemia ir lėta fermentacija. Ji trunka bent 8-12 valandų, todėl daugelis kepėjų šiandien numoja ranka ir paspartina procesą įdėdami daugiau kepimo mielių. Tačiau tik natūraliame rauge dėl ilgos ir lėtos fermentacijos laukinės mielės kartu su pieno rūgšties bakterijomis sukuria ypatingą skonį ir aromatą. Tokia duona yra gerokai skanesnė, tikresnė, ilgai nepelija.
Lietuviški miltai
Kvietinius aukščiausios rūšies miltus Mindaugo kepyklai tiekia Lietuvos malūnai.
Viso grūdo miltai
Akmeninėmis girnomis sumalti miltai su nenusijotais gemalais bei sėlenomis išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus ir antioksidantus. Tokie miltai kepiniams suteikia stiprų skonį, tekstūrą bei  sotumą, geriau kyla.
Speltos miltai
Kepykloje itin vertiname sveikus ir naudingus, archajiškus speltos rūšies kviečių miltus, Europoje ypač intensyviai naudotus nuo pat bronzos amžiaus iki viduramžių.
						
				Pristatymas
				
					
						
				
			
								
							Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
					- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
 - Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
 - Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
 - Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
 
Panašūs produktai
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
				
	3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
			
		
					Juoda duona su natūraliu raugu ir kanapių sėklomis.				
			Sausainiai „Skarelės” su aviečių džemo įdaru, ~400 g.
				
	4.00 € €8.00/kg
			
		
					Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aviečių džemu.				
			Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
				
	3.00 € 6.00 € €5.5/kg
			
		
					Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.				
			Pyragas „Šventinis“, ~650 g
				
	7.00 € €7.00/vnt
			
		
					Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.				
			Brioche bandelė mėsainiams ir netik
				
	1.00 €
			
		Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Kanelės, dėžutė (~350 g)
				
	6.50 € €18.00/kg.
			
		Prancūziškas skanėstas su romu ir vanile
Traški karamelizuota plutelė ir drėgnas, švelnus, minkštas vanilinis vidus.
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, romas, vanilės ekstraktas, kiaušiniai,
tikras sviestas, cukrus, druska, pienas.
Skaniausios pirmą dieną,
Išlieka skanios 2 dienas.
Kruasanas su migdoliniu kremu
				
	2.00 €
			
		Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
Kepykla - Mindaugo Kepykla.
				
		
								
								