Ūkininkai | Mindaugo kepykla |
---|---|
Svoris | 200 g. |
Brioche bandelė mėsainiams ir netik
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Kategorijos: Bandelės, Kruasanai, Duonos gaminiai ir konditerija, Griliui
Papildoma informacija
Apie „Mindaugo kepykla“
Meistriškas rankų darbas
Kiekvieną ragelį reikia mikliai suvynioti, kiekvieną kepaliuką teisingai suformuoti, tešlai leisti pailsėti. Tai – lėtas ir kruopštus procesas. Neaukodamas kokybės čia nepaskubėsi, todėl darbas kepykloje verda ir naktimis,
ir savaitgaliais.Ilga fermentacijaTik natūralus sviestas
Iš šviežios grietinėlės pagamintą tikrą sviestą mums dukart per savaitę pristato kolegos pienininkai iš nedidelio ūkio Sūsninkų kaime, Kalvarijoje. Visi Mindaugo kepyklos rageliai ir kiti gaminiai – tik iš natūralaus sviesto. Jokio margarino!Savitą Mindaugo kepyklos duonos skonį lemia ir lėta fermentacija. Ji trunka bent 8-12 valandų, todėl daugelis kepėjų šiandien numoja ranka ir paspartina procesą įdėdami daugiau kepimo mielių. Tačiau tik natūraliame rauge dėl ilgos ir lėtos fermentacijos laukinės mielės kartu su pieno rūgšties bakterijomis sukuria ypatingą skonį ir aromatą. Tokia duona yra gerokai skanesnė, tikresnė, ilgai nepelija.Lietuviški miltai
Kvietinius aukščiausios rūšies miltus Mindaugo kepyklai tiekia Lietuvos malūnai.Viso grūdo miltai
Akmeninėmis girnomis sumalti miltai su nenusijotais gemalais bei sėlenomis išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus ir antioksidantus. Tokie miltai kepiniams suteikia stiprų skonį, tekstūrą bei sotumą, geriau kyla.Speltos miltai
Kepykloje itin vertiname sveikus ir naudingus, archajiškus speltos rūšies kviečių miltus, Europoje ypač intensyviai naudotus nuo pat bronzos amžiaus iki viduramžių.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Marinuoti kiaulienos kepsneliai „Pikantiški”
5.50 € 10.99 € €8.99/kg.
Marinuoti su pipirais bei lengvu dūmų bei keptos mėsos aromatu.
Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.
2.00 € €18.33/kg.
Didelės, purios, minkštos ir be galo skanios, puikiai tinkančios vėlyviems pusryčiams su šeima. Išbandę šias bandeles, negalėsite pamiršti jų skonio ir malonaus saldumo.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai; Sviestas: grietinėlė; Kiaušiniai; Pienas; Cukrus; Mielės; Druska; Cinamonas (10%); Kremas (10%): Grietinėlė.
Pikantiškas kiaulienos sprandinės suktinis
30.00 € €15.99/kg.
Marinatas – pikantiškas. Suktinis gali sverti ~ 2 kg. Paruoštas kepti orkaitėje ar gilioje. Rekomendacija kepti orkaitėje: įkaitintoje 190 laipsnių
Marinuoti kiaulienos sprandinės kepsneliai (česnakiniai)
5.50 € 10.99 €
Su ryškiu česnako skoniu ir žolelėmis.
Brandintos jautienos paplotėliai, ~600 g.
7.00 € €5.4/vnt.
Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.Riebumas 10 %Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.