Ūkininkai | Mindaugo kepykla |
---|
Krepšelis “Grissini sūrio lazdelės, 100 g” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.
2.00 € €18.33/kg.
Next product
Javainis
2.00 €
Kanelės, dėžutė (~350 g)
6.50 € €18.00/kg.
Prancūziškas skanėstas su romu ir vanile
Traški karamelizuota plutelė ir drėgnas, švelnus, minkštas vanilinis vidus.
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, romas, vanilės ekstraktas, kiaušiniai,
tikras sviestas, cukrus, druska, pienas.
Skaniausios pirmą dieną,
Išlieka skanios 2 dienas.
Kategorija: Duonos gaminiai ir konditerija
Papildoma informacija
Apie „Mindaugo kepykla“
Meistriškas rankų darbas
Kiekvieną ragelį reikia mikliai suvynioti, kiekvieną kepaliuką teisingai suformuoti, tešlai leisti pailsėti. Tai – lėtas ir kruopštus procesas. Neaukodamas kokybės čia nepaskubėsi, todėl darbas kepykloje verda ir naktimis,
ir savaitgaliais.
Ilga fermentacija
Tik natūralus sviestas
Iš šviežios grietinėlės pagamintą tikrą sviestą mums dukart per savaitę pristato kolegos pienininkai iš nedidelio ūkio Sūsninkų kaime, Kalvarijoje. Visi Mindaugo kepyklos rageliai ir kiti gaminiai – tik iš natūralaus sviesto. Jokio margarino!
Savitą Mindaugo kepyklos duonos skonį lemia ir lėta fermentacija. Ji trunka bent 8-12 valandų, todėl daugelis kepėjų šiandien numoja ranka ir paspartina procesą įdėdami daugiau kepimo mielių. Tačiau tik natūraliame rauge dėl ilgos ir lėtos fermentacijos laukinės mielės kartu su pieno rūgšties bakterijomis sukuria ypatingą skonį ir aromatą. Tokia duona yra gerokai skanesnė, tikresnė, ilgai nepelija.
Lietuviški miltai
Kvietinius aukščiausios rūšies miltus Mindaugo kepyklai tiekia Lietuvos malūnai.
Viso grūdo miltai
Akmeninėmis girnomis sumalti miltai su nenusijotais gemalais bei sėlenomis išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus ir antioksidantus. Tokie miltai kepiniams suteikia stiprų skonį, tekstūrą bei sotumą, geriau kyla.
Speltos miltai
Kepykloje itin vertiname sveikus ir naudingus, archajiškus speltos rūšies kviečių miltus, Europoje ypač intensyviai naudotus nuo pat bronzos amžiaus iki viduramžių.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kruasanas su migdoliniu kremu
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
Kepykla - Mindaugo Kepykla.
Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
Brioche bandelė mėsainiams ir netik
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
7.00 € €7.00/vnt
Kitaip vadinama „ponių duona“ arba „desertinė“. Su riešutais, abrikosais, slyvomis. Puikiai tinka su kava.
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
Juoda duona su natūraliu raugu ir kanapių sėklomis.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.