Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Krepšelis “Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.” - įdėtas į krepšelį
Jautienos žandų mėsa (troškinimui)
12.00 € 23.99 € €17.99/kg.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Jautiena, Mėsa ir kulinarija, Šviežia
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Brandintos jautienos paplotėliai, ~600 g.
7.50 € €5.4/vnt.
Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.
Vytinta jautienos dešra, 250 g
10.00 € €40.00/kg
Sudedamosios dalys: jautiena (99 %), nitritinė druska/valgomoji druska, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, dekstrozė, kvapioji medžiaga, aromato ir skonio
Smulkinta lietuviška jautiena/kiauliena
4.00 € 7.99 € €7.99/kg
Sudedamosios dalys: jautienos mėsa (50%), kiaulienos mėsa (50%). Laikymo sąlygos: 0 +2 °C Pagaminta Lietuvoje Kilmės šalis: Lietuva Gamintojas: MB
Jautienos šonkauliai (Marinuoti BBQ)
15.99 € €15.99/kg.
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Jautienos žandų mėsa (lėto virimo)
24.99 € €18.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos žandų mėsa, prieskoniai (druska, pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai, ožragė, čiobreliai, rozmarinai) Laikymo sąlygos: 0 +6 °C
Sausai brandinta Jautienos nugarinė be kaulo (~ 300 g)
14.00 €
Sausai brandinta ne trumpiau nei 30 d.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.