| Ūkininkai | Mindaugo kepykla  | 
		
|---|---|
| Svoris | 200 g.  | 
		
			Krepšelis “Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.”  - įdėtas į krepšelį		
	Brioche bandelė mėsainiams ir netik
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
	
	
	Kategorijos: Bandelės, Kruasanai, Duonos gaminiai ir konditerija, Griliui
	
	
							
											
				Papildoma informacija
				
					
						
							
			
						
					
				
			
								
				Apie „Mindaugo kepykla“
				
					
						
							
					
				
			
								Meistriškas rankų darbas
Kiekvieną ragelį reikia mikliai suvynioti, kiekvieną kepaliuką teisingai suformuoti, tešlai leisti pailsėti. Tai – lėtas ir kruopštus procesas. Neaukodamas kokybės čia nepaskubėsi, todėl darbas kepykloje verda ir naktimis,
ir savaitgaliais.
Ilga fermentacija
Tik natūralus sviestas
Iš šviežios grietinėlės pagamintą tikrą sviestą mums dukart per savaitę pristato kolegos pienininkai iš nedidelio ūkio Sūsninkų kaime, Kalvarijoje. Visi Mindaugo kepyklos rageliai ir kiti gaminiai – tik iš natūralaus sviesto. Jokio margarino!
Savitą Mindaugo kepyklos duonos skonį lemia ir lėta fermentacija. Ji trunka bent 8-12 valandų, todėl daugelis kepėjų šiandien numoja ranka ir paspartina procesą įdėdami daugiau kepimo mielių. Tačiau tik natūraliame rauge dėl ilgos ir lėtos fermentacijos laukinės mielės kartu su pieno rūgšties bakterijomis sukuria ypatingą skonį ir aromatą. Tokia duona yra gerokai skanesnė, tikresnė, ilgai nepelija.
Lietuviški miltai
Kvietinius aukščiausios rūšies miltus Mindaugo kepyklai tiekia Lietuvos malūnai.
Viso grūdo miltai
Akmeninėmis girnomis sumalti miltai su nenusijotais gemalais bei sėlenomis išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus ir antioksidantus. Tokie miltai kepiniams suteikia stiprų skonį, tekstūrą bei  sotumą, geriau kyla.
Speltos miltai
Kepykloje itin vertiname sveikus ir naudingus, archajiškus speltos rūšies kviečių miltus, Europoje ypač intensyviai naudotus nuo pat bronzos amžiaus iki viduramžių.
						
				Pristatymas
				
					
						
				
			
								
							Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
					- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
 - Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
 - Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
 - Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
 
Panašūs produktai
Prancūziškas ragelis (Croissant)
				
	2.00 €
			
		Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
				Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
				
	7.00 € €7.00/vnt
			
		
					Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.				
			Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.
				
	2.00 € €18.33/kg.
			
		
Didelės, purios, minkštos ir be galo skanios, puikiai tinkančios vėlyviems pusryčiams su šeima. Išbandę šias bandeles, negalėsite pamiršti jų skonio ir malonaus saldumo.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai; Sviestas: grietinėlė; Kiaušiniai; Pienas; Cukrus; Mielės; Druska; Cinamonas (10%); Kremas (10%): Grietinėlė.
Marinuota naminė višta ~2kg
				
	15.00 € €9.99/kg.
			
		
					Višta sveria apie ~ 1,8 kg marinuojama su naturaliais prieskoniais. Liks tik pašauti į orkaitę ir mėgautis!				
			Marinuoti kiaulienos sprandinės kepsneliai (česnakiniai) pakelis 2 vnt. (~400 g.)
				
	5.50 €
			
		
					Su ryškiu česnako skoniu ir žolelėmis.				
			Veršienos šonkauliukai
				
	6.00 € 11.99 € €11.99/kg
			
		
					Naudoti termiškai apdorojus. Sudedamosios dalys: Veršienos šonkauliai/krūtinkauliai Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Užauginta Lietuvoje Paskersta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje				
			Sausainiai „Močiutės grybukai“
				
	9.99 €
			
		
					Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.				
			Pikantiškas kiaulienos sprandinės suktinis
				
	30.00 € €15.99/kg.
			
		
					Marinatas – pikantiškas. Suktinis gali sverti ~ 2 kg. Paruoštas kepti orkaitėje ar gilioje. Rekomendacija kepti orkaitėje: įkaitintoje 190 laipsnių				
			
		
								
								