Triušio skerdenėlės puselė dalimis
Sudedamosios dalys triušio skerdenėlės dalimis (~750g.) Laikymo sąlygos ir papildoma informacija Mažiausia leistina laikymo temperatura: 1° C Didžiausia leistina laikymo
Sausainiai „Močiutės grybukai“
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Jautienos „čipsai“ 200 g.
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.
Vytinti kiaulienos nugarinės „čipsai“ 200 g.
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.
Vytinti kalakutienos šiaudeliai 100 g.
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.
Vytinti jautienos šiaudeliai „Classic”
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis. Parduodama 100 g pakelyje.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Classic”
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis. Parduodama 100 g pakelyje.
Jautienos išpjovos medaljonai Tinderloin (su prieskoniais)
Tinka tiek kepimui griliuje, tiek orkaitėje. Pakelis ~500 g.
Kijevo kotletai
Tiek mažų, tiek didelių pamėgti Kijevo kotletai.
Kiaulienos Tomahawk, ~350 g
Puikus pasirinkimas tiek kepimui griliuje, tiek orkaitėje.
Purentas jautienos kumpis, marinuotas, 200 g
Puikus pasirinkimas tiek kepimui griliuje, tiek orkaitėje.