vištienos kaulai sultiniui
Kilmės šalis – Lietuva Pagaminta Lietuvoje Laikymo sąlygos 0-4 laipsniai Pakuotė: vienkartinis indelis
avienos kauliukai sultiniui
avienos kaulai pjaustyti kubeliais skirti sultinių gamybai arba labai mėgstami augintinių. Kilmės šalis – Lietuva Pagaminta – Lietuvoje laikymo sąlygos
Jautienos kaulai sultininiui
Jautienos kaulai pjaustyti kubeliais skirti sultinių gamybai arba labai mėgstami augintinių. Kilmės šalis – Lietuva Pagaminta – Lietuvoje laikymo sąlygos
jautienos kaulų čiulpai kepimui „laiveliai”
Jautienos kaulų čiulpai, pjaustyti išilgai „Laiveliai” Tinka kepimui. Kilmės šalis – Lietuva Pagaminta – Lietuvoje Laikymo sąlygos 0-4 laipsniai Pakuotė
Triušio skerdenėlės puselė dalimis
Sudedamosios dalys triušio skerdenėlės dalimis (~900g.) Laikymo sąlygos ir papildoma informacija Mažiausia leistina laikymo temperatura: 1° C Didžiausia leistina laikymo
Sausainiai „Močiutės grybukai“
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Jautienos „čipsai“
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.
Kiaulienos „čipsai“
Tiek mažų, tiek didelių pamėgtas užkandis.