Kiaulienos nugarinė
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Šalto rūkymo kiaulienos lašinukai
Lašinukai puikiai tinkami pakepimui, skurelė minkšta.
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Šviežios kiaulienos dešrelės
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Šviežios veršienos dešrelės
Šviežios veršienos dešrelės kepimui.
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Šviežios avienos-jautienos dešrelės
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~300 g.
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.