Marinuoti kiaulienos sprandinės kepsneliai (česnakiniai)
Su ryškiu česnako skoniu ir žolelėmis.
Marinuoti kiaulienos kepsneliai „Pikantiški”
Marinuoti su pipirais bei lengvu dūmų bei keptos mėsos aromatu.
Kiaulienos ir jautienos vytinta dešrytė
Sveria apie 350 g.
Šalto rūkymo kiaulienos dešrytė
Sudedamosios dalys: kiaulienos mėsa (97%), valgomoji druska, nitritinė druska, cukrus, česnakai, kvapieji ir juodieji pipirai. Maistingumo deklaracija 100 g: energetinė
Danutės varškės pyragas, ~250-280 g.
Skanus, naminis, nepersaldus varškės pyragas.
Kiaulienos sūdyta šoninė
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros
Kiaulienos spirgučiai, ~250 g.
Kiaulienos spirgučiai Jūsų patiekalams pagardinti!Sukurti kraujiniams vėdarams gardinti, tačiau puikiai tinka ir cepelinams, žemaičių blynams, košėms ar tiesiog senoviškai tepti ant duonos.Indelio svoris ~ 500 g.
Kiaulienos taukai, ~ 330 g.
Kiaulienos taukai Jūsų mėgstamiems patiekalams kepti, skaninti! Indelio svoris ~ 300-350 g.
Vištienos šlaunelių mėsos vyniotinis
Sudedamosios dalys: vištienos šlaunelės be kaulo (80%), smulkintos vištienos šlaunelės be kaulo be odos (15 %.), abrikosai (10%), druska, morkos,
Šalto rūkymo kiaulienos šoninė
Šalto rūkymo šoninė ypač tinka kepimui, kiaušinienei arba smulkiai supjausčius smaguriavimui! Ilgai galioja, tinka kelionėms (išsivežimui).
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.