Sudedamosios dalys: kiauliena, lašiniai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E575, E451, E331, aromato ir skonio stipriklis E621, prieskoniai (yra GARSTYČIŲ), kvapiosios medžiagos, cukrūs, anntioksidantas E316, konservantas E250. Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO, KVIEČIŲ, SOJOS produktų pėdsakų.
Krepšelis “Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g” - įdėtas į krepšelį
Grįžti į produktus
Next product
Saliami su romu, šaltai rūkytas
7.50 € 14.99 €
Servelatas šaltai rūkytas, 850 g
14.99 €
Gaminys tikriems maisto gurmanams.
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Šalto rūkymo gaminiai
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Linkuvos dešra su anakardžių riešutais, šaltai rūkyta
9.00 € 17.99 €
Kulinarijos paveldo statusą turintis gaminys tikriems maisto gurmanams.
Kiaulienos kumpelis, šaltai rūkytas
7.50 € 14.99 €
Kulinarijos paveldo kumpelis puikiai tiks sumuštiniams ir kitiems užkandžiams.
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Kiaulienos šoninė šaltai rūkyta
7.00 € 13.99 €
Kulinarijos paveldo statusą turintis gaminys tikriems maisto gurmanams.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.