Sudedamosios dalys: kiauliena, lašiniai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E575, E451, E331, aromato ir skonio stipriklis E621, prieskoniai (yra GARSTYČIŲ), kvapiosios medžiagos, cukrūs, anntioksidantas E316, konservantas E250. Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO, KVIEČIŲ, SOJOS produktų pėdsakų.
Krepšelis “Gardžioji servelatinė dešra, šaltai rūkyta, 400 g” - įdėtas į krepšelį
Grįžti į produktus
Next product
Saliami su romu, šaltai rūkytas
7.50 € 14.99 €
Servelatas šaltai rūkytas, 850 g
14.99 €
Gaminys tikriems maisto gurmanams.
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Šalto rūkymo gaminiai
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos kumpelis, šaltai rūkytas
7.50 € 14.99 €
Kulinarijos paveldo kumpelis puikiai tiks sumuštiniams ir kitiems užkandžiams.
Kiaulienos nugarinė, šaltai rūkyta
8.00 € 15.99 €
Tautinio ir Kulinarijos paveldo statusą turinti kiaulienos nugarinė tiks tiek šventiniam, tiek kasdieniam stalui.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
7.00 € 14.00 € €14.00/kg
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Kiaulienos kepeneliu paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.
Linkuvos dešra su anakardžių riešutais, šaltai rūkyta
9.00 € 17.99 €
Kulinarijos paveldo statusą turintis gaminys tikriems maisto gurmanams.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.