Svoris | 1 vnt. |
---|
Grįžti į produktus
Next product
Jautienos žandų mėsa (lėto virimo)
18.99 € €18.99/kg
Bandelės lazdelės su cinamonu ir razinomis
2.50 € 2.5 eur/vnt.
Su cinamonu ir razinomis.
Kategorijos: Duonos gaminiai ir konditerija, Sausainiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Bandelė mėsainiams
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Prancūziškas ragelis (Croissant)
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Šokoladinis pyragas braunis, 60 g, 1 vnt.
2.00 € €33.17/kg.
Braunis – tikra klasika šokolado mėgėjams! Tai nuostabus sodriai intensyvios kakavos skonio ir drėgnos, dažnai lipnios tekstūros pyragas. Šis iš pažiūros paprastas, tamsiai rudos spalvos deserto gabalėlis nustebins savo skoniu. Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys:
KVIEČIŲ miltai, SVIESTAS, KIAUŠINIAI, cukrus, GRIETINĖ, kakava, belgiškas šokoladas, druska, vanilė.
Laikymo sąlygos:
Rekomenduojame laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 savaites.
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
Juoda duona su natūraliu raugu ir kanapių sėklomis.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.