Kotletus galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba grilyje.Prieš gaminimą nebūtina atšildyti.
Paruošimo būdas: Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti kotletus iš abiejų pusių iki aukso spalvos plutelės. Sumažinti kaitrą, uždengti ir patroškinti 10-15 min arba pabaigti ruošti iš anksto iki 180°С įkaitintoje orkaitėje dar apie 15 min.
Dėmesio: mūsų įmonėje nėra atskiro gamybos cecho produktams be gliuteno. Visi kotletai gaminami partijomis tame pačiame ceche skirtingomis dienomis. Todėl kotletai gali turėti kvietinių miltų pėdsakų. Jei sergate celiakija, rinkitės produktus be paniruotės, faršą arba žuvies filė.Laikymo sąlygos: 12 mėnesių, esant -18 °С temperatūrai.