labai minkšta, švelnaus skonio duonytė. Labai ilgai išlieka šviežia.
Krepšelis “Pyragas „Šventinis“, ~650 g” - įdėtas į krepšelį
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Duona, Duona su pagardais, Duonos gaminiai ir konditerija
Papildoma informacija
Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
---|---|
Svoris | 1 (kepaliukas), 1/2 (pusė) |
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
7.00 € €7.00/vnt
Kitaip vadinama „ponių duona“ arba „desertinė“. Su riešutais, abrikosais, slyvomis. Puikiai tinka su kava.
Sausainiai „Skarelės” su aviečių džemo įdaru, ~400 g.
4.00 € €8.00/kg
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aviečių džemu.
Brioche bandelė mėsainiams ir netik
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Kruasanas su migdoliniu kremu
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
Kepykla - Mindaugo Kepykla.
Danutės varškės pyragas, ~250-280 g.
5.00 € €4.00/vnt.
Skanus, naminis, nepersaldus varškės pyragas.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.