Smulkinta jautiena – kruopščiai sumalta iš mėsinio galvijo sprandinės, mentės bei kumpio dalių. Naudojama mėsainiams, kotletams, mėsos iešmeliams, čili sriuboms, troškiniams ir padažams.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Sudedamosios dalys: jautienos šonkauliai, Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Kilmės šalis: Lietuva Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.