Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.
Jautienos dešrelės „Kaimiškos“ – aukščiausios rūšies, tinkamos kepimui arba virimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Sudėtis: Jautienos kumpis. Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +3 °C Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje Paskersta Lietuvoje Pagaminta Lietuvoje
1 pakelis (750-790 g.) (6 iešmeliai).
Sudedamosios dalys: Malta aviena (60%), malta jautiena (30%), vanduo, druska, prieskoniai (česnakai, kalendra, raudonoji paprika, svogūnai, muskatas, juodieji ir baltieji pipirai, imbieras, čili pipirai,. Kviečių skaidulos, dekstrozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E331, cukrus, antioksidantas E301, prieskonių ekstraktai (česnakų).
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.