Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Velykinis netikras zuikis su traškia šoninės plutele. Puikus patiekalas šv. Velykų stalui. Dydis apie ~ 1,5 kg.
Namuose beliks išsikepti patiems orkaitėje ir turėsite nuostabų, skanų, karštą patiekalą be vargo!
Rekomendacija kepti: Dedam į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepam 180 laipsnių orkaitėje. Pirmas 40 minučių kepame uždengtą su folija, tada dar 30 minučių be folijos.
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 d.
Siekiant užtiktinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Keptas, netikras, vištienos, Elzaso zuikis, įkvėptas prancūziško recepto, puikiai tiks greitiems pietums ar pavakariams, tiek šaltas tiek karštas. Išbandykite!