Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, rapsų aliejus, pasterizuota kiaušinių trynių masė, cukrus, netirpi cukraus pudra (dekstozė), degtinė.
Krepšelis “Marinuota anties krūtinėlė 2 vnt.” - įdėtas į krepšelį
Žagarėliai
6.00 €
Traškūs tiek mažų, tiek didelių pamėgti žagarėliai. Pakuotėje 300 g.
Kategorijos: Naujieji metai, Sausainiai
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
MINI dovanų rinkinys
40.00 €
„Mėsos klubas“ komanda pasiruošusi nustebinti gurmaniškais, sočiais ir unikaliais dovanų rinkiniais. Pradžiugink kolegas ir verslo partnerius praktiškomis, išskirtinėmis ir kokybiškomis dovanomis.
Marinuota anties krūtinėlė 2 vnt.
13.99 €
Sudedamosios dalys: Antienos krūtinėlė, augalinis aliejus (rapsų), prieskoniai (juodieji pipirai, paprika, svogūnai, kalendra, baltieji pipirai, kmynai, česnakai, gelsvė, kalendra, ožragė,
Naminis kalakutas
90.00 € €14,99/kg
Naminis kalakutas ~5-6 kg svorio iš Baltuonių kalakutų ūkio. Lietuviškas, šviežias, niekada nebuvo užšaldytas.
Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
MAXI dovanų rinkinys
75.00 €
„Mėsos klubas“ komanda pasiruošusi nustebinti gurmaniškais, sočiais ir unikaliais dovanų rinkiniais. Pradžiugink kolegas ir verslo partnerius praktiškomis, išskirtinėmis ir kokybiškomis dovanomis.
Sausainiai „Skarelės” su aviečių džemo įdaru, ~400 g.
4.00 € €8.00/kg
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aviečių džemu.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.