Vištienos sparneliai pikantiškame marinate. Paruošti kepti ant griliaus, ant laužo ar orkaitėje!
Krepšelis “Kijevo kotletai” - įdėtas į krepšelį
Vištienos sparneliai medaus ir garstyčių marinate
7.49 € €7.49/kg.
Kategorijos: Griliui, Mėsa ir kulinarija, Vištiena
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|---|
Ūkininkai | MĖSOS KLUBAS |
Apie „MĖSOS KLUBAS“
Degame aistra skaniam, kokybiškam ir su meile paruoštam maistui, ir vadovaujamės šūkiu – „Skaniai, kaip sau!“.
„Mėsos klubo“ asortimente gausu produktų kiekvienam skoniui: marinuotų kiaulienos, jautienos, veršienos, avienos, vištienos, kalakutienos paruoštukų, kuriuos beliks tik išsikepti griliuje ar orkaitėje. Nebegaiškite laiko virtuvėje – mes tai padarysime už Jus!
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Naminis keptas vištienos vyniotinis su abrikosais ir anakardžių riešutais
8.00 € 16.00 € €16.99/kg.
Rankų darbo vyniotinis Jūsų kasdieniam ir šventiniam stalui. Pasimėgaukite kokybišku produktu.
vištienos blauzdelės tekilos ir jelapeno marinate ~900 g.
8.00 €
Sudedamosios dalys: vištienos blauzdelės (90%), augaliniai aliejai (rapsų aliejus, rapsų aliejus visiškai hidrintas), druska, prieskoniai( aitrioji paprika, raudona saldi paprika,
Vištienos krūtinėlė spanguolių marinate, 550 g
7.50 €
Sudedamosios dalys: Vištienos krūtinėlė be kaulo be odos, augalinis aliejus (rapsų), cukrus, druska, džiovintos spanguolės (9,9%), prieskoniai (saldi raudona paprika,
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
12.00 € €9,90/kg.
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros