Sudedamosios dalys: Vištienos šlaunelių mėsa (90%), Prieskonių mišinys (10%) vanduo, cukrus, druska, medus, prieskoniai, brendžio actas, garstyčių (vanduo, cukrus, GARSTYČIŲ, brendžio actas, prieskoniai (modifikuotas krakmolas, prieskonių ekstraktas, dekstrozė, rūkyta druska, (druska, dūmai), augaliniai tirštikliai E415.
Laikymo sąlymo sąlygos 0 +4 °C
Kilmės šalis: Lietuva
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Vištienos krūtinėlė spanguolių marinate, 550 g” - įdėtas į krepšelį
vištienos šlaunelių mėsa medaus ir BBQ marinate ~700 g.
9.80 €
Kategorijos: Griliui, Joninės, Mėsa ir kulinarija, Vištiena
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Vištienos sparneliai medaus ir garstyčių marinate
7.49 € €7.49/kg.
Vištienos sparneliai pikantiškame marinate. Paruošti kepti ant griliaus, ant laužo ar orkaitėje!
Marinuoti viščiukų sparneliai
4.00 € 7.99 €
Puikus pasirinkimas tiek grilinimui, tiek kepimui orkaitėje.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Naminis keptas vištienos vyniotinis su pistacijų riešutais
6.50 € 12.99 €
Rankų darbo vyniotinis Jūsų kasdieniam ir šventiniam stalui. Pasimėgaukite kokybišku produktu.
Vištienos krūtinėlė spanguolių marinate, 550 g
7.50 €
Sudedamosios dalys: Vištienos krūtinėlė be kaulo be odos, augalinis aliejus (rapsų), cukrus, druska, džiovintos spanguolės (9,9%), prieskoniai (saldi raudona paprika,
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
12.00 € €9,90/kg.
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros