Sudedamosios dalys: lašišos filė, druska, medus, juodieji pipirai, garstyčios, krapai.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Šamo plėšiko kotletas, šaldytas, 4 vnt.” - įdėtas į krepšelį
sūdyta lašiša su juodaisiais pipirais ir garstyčiomis (~200 g.)
6.90 €
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Dviejų žuvų kotletas, šaldytas, 4 vnt.
7.49 €
Siūlome Jums paruoštus kepimui, šaldytus kotletus iš dviejų žuvų, kuriuos lengva paruošti.
Paruošimo būdas: Kotletus kepkite keptuvėje, kol susidarys aukso spalvos pluta. Iškepusius maltinius troškinkite įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Patiekti ant stalo kotletai – puikiai tinka pietums.
Parduodami vakuume, po 4 vnt.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Marinuota naminė višta
22.00 € €9.99/kg.
Višta sveria apie ~ 1,8 kg marinuojama su naturaliais prieskoniais. Liks tik pašauti į orkaitę ir mėgautis!
Marinuota dorada su citrinomis ir rozmarinu (~350 g. vnt)
9.00 €
Sudedamosios dalys: dorada, druska, pipirai, žuvies parieskoniai, citrina, petražolės, rozmarinas. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje
Marinuota silkė su apelsinais ir spanguolių sultimis ~550 ml.
9.50 €
Sudėtis: atlantinių silkių filė, apelsinai, svogūnai, spanguolių sultys, spanguolės, vynuogių actas, cukrus, druska.
Kiekis: 550 ml.
Galiojimas: žr. ant pakuotės. Atidarius suvartoti per 3 dienas.
Keptas netikras vištienos zuikis, ~ 450 g.
5.00 € €6.90/kg
Keptas, netikras, vištienos, Elzaso zuikis, įkvėptas prancūziško recepto, puikiai tiks greitiems pietums ar pavakariams, tiek šaltas tiek karštas. Išbandykite!
Velykinė kiaulienos Porchetta
30.00 € €14.99/kg
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.