Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Grįžti į produktus
Next product
Veršienos nugarinė su kauliuku ir prieskoniais
13.00 € 25.99 € €25.99/kg.
Avienos nugarinė su šonkauliuku („Chops“)
18.00 € 35.99 €
Produkto kodas: N/A
Kategorija: Mėsa ir kulinarija
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.00 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
17.00 € €8.50/kg.
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros
• Vištytė sveria apie 2,5 - 3 kg.
Kiaulienos šonkauliukai
7.00 €
Rūkyti ir labai mėsingi kiaulienos šonkauliai, puikiai tiks sriuboms gardinti, kopūstams ruoštis ar tiesiog su bulvėmis! Vienos juostelės svoris ~ 700 g.
Kiaulienos naminė dešra
10.99 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Naminė kiaulienos šaltiena, ~520 g
4.50 €
Naminė, kokybiška šaltiena iš kiaulienos karkos ir ausyčių! Nesūri, labai tinka su bulvėmis ir krienais! Indelio svoris ~520 g.
Kraujiniai vėdarai žarnoje
4.50 € 9.00 € €9.00/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.