Sudedamosios dalys: kvietiniai ,miltai, margarinas (augalinis aliejus, riebalai (palmių, rapsų, iš dalies hidrintas palmių aliejus), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, lecitinai), druska, (0,5%), antioksidatoriai (askorbo rūgšties riebalų rūgščių esteriai, tokoforelių koncentruotas ekstraktas) kvapnioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis) dažiklis (karotenai), kokosų skonio pudingo kremas (33%) (vanduo, cukrus, gliukozės – fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, kietinimo medžiagos E460, E466, hidrinti kokoso augaliniai riebalai, emulgatoriai – E471, E475, celiuliozė, druska, kvapniosios medžiagos, koncervantas, kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – pieno rūgštys, dažiklis – E171), kefyras, kiaušiniai, kokoso drožlės, joduota druska.
Krepšelis “Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g” - įdėtas į krepšelį
Neturime
Previous product
Grįžti į produktus
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
7.00 € €7.00/vnt
Next product
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Sausainiai „Trapučiai”, ~500 g.
4.00 € €7.00/kg
V. Juškio sausainiai „Trapučiai” su kokosinio skonio pudingo kremu
Neturime
Kategorijos: Duonos gaminiai ir konditerija, Sausainiai, Velykos
Papildoma informacija
Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
---|
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Velykinė kiaulienos Porchetta
30.00 € €14.99/kg
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Kruasanas su migdoliniu kremu
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
Kepykla - Mindaugo Kepykla.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Prancūziškas ragelis (Croissant)
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Pikantiškas kiaulienos sprandinės suktinis
30.00 € €15.99/kg.
Marinatas – pikantiškas. Suktinis gali sverti ~ 2 kg. Paruoštas kepti orkaitėje ar gilioje. Rekomendacija kepti orkaitėje: įkaitintoje 190 laipsnių