Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
---|---|
Svoris | 1 vnt., 1/2 (pusė) |
Krepšelis “Pikantiškas kiaulienos sprandinės suktinis” - įdėtas į krepšelį
Neturime
Grįžti į produktus
Next product
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
Pyragas „Asorti“, ~1,250 g
€6.00/vnt.
Senoviškas pyragas iš 4 ingridientų: cinamono, aguonų, razinų. Mažiausiai saldus iš mūsų pyragų. Tinka su arbata arba pienu.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Duonos gaminiai ir konditerija, Pyragai, Velykos
Papildoma informacija
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Velykinė kiaulienos Porchetta
30.00 € €14.99/kg
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Vištienos marinuoti šašlykai „tradiciniame marinate, ~1 kg
12.99 € €11.99/vnt.
Sudedamosios dalys: vištienos šlaunelių mėsa be kaulo (75%), džiovinti svogūnai (5%), druska, prieskoniai (svogūnai, kmynai, petražolės, juodieji pipirai, česnakai, raudona saldi paprika, balizilikai, SALIERAI, rozmarinas), mielių ekstraktas, cukrus, dekstrozė, prieskonių ekstraktai (SALIERŲ, gelsvės, svogūnų).
vartoti tik termiškai apdorotus.
Pagaminta - Lietuvoje
Klimės šalis - Lietuva
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Šokoladinis pyragas braunis, 60 g, 1 vnt.
2.00 € €33.17/kg.
Braunis – tikra klasika šokolado mėgėjams! Tai nuostabus sodriai intensyvios kakavos skonio ir drėgnos, dažnai lipnios tekstūros pyragas. Šis iš pažiūros paprastas, tamsiai rudos spalvos deserto gabalėlis nustebins savo skoniu. Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys:
KVIEČIŲ miltai, SVIESTAS, KIAUŠINIAI, cukrus, GRIETINĖ, kakava, belgiškas šokoladas, druska, vanilė.
Laikymo sąlygos:
Rekomenduojame laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 savaites.
Kiaulienos sprandinės marinuoti šašlykai „Kaukazietiškai“, ~1 kg
12.99 € €10.49/kg
Kibirėlio svoris apie 900- 1000 g.
Prancūziškas ragelis (Croissant)
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.