Sudedamosios dalys: ožkos pienas pienas, pieno raugas, fermentas, druska.
Laikymo sąlygos: iki +6 laipsnių temperatūros.
Gamintojas: Rasos Ilinauskaitės ūkis, Norvydiškių kaimas, Varėnos rajonas.
6.00 € €6/vnt.
Nepasterizuoto ožkos pieno sūris. Puskietis, fermentuotas, paviršiuje pilkos spalvos. Sausa, natūraliai rusvai pilkšvu pelėsiu apaugusia odele. Kuklus cilindras slepia gaivų aromatą ir švelnų skonį. Brandinimo laikas 2 mėnesiai. Gaminamas pagal standartinę puskiečio sūrio technologiją naudojant natūralų pieno rūgštį raugą ir veršelio skranduko fermentą. Skonį ir aromatą įgauna nokinamas pakankamai ilgai ir lėtai.
Sūris virtuvėje: Tai keliautojų arba dovanoti mėgstančiųjų sūris: lengvai transportuojamas, nebijo šilumos, ilgai išlieka šviežias
Neturime
Sudedamosios dalys: ožkos pienas pienas, pieno raugas, fermentas, druska.
Laikymo sąlygos: iki +6 laipsnių temperatūros.
Gamintojas: Rasos Ilinauskaitės ūkis, Norvydiškių kaimas, Varėnos rajonas.