Gamintojas: MB „Brolių mėsinė”, kodas 305617581, Moravų g. 7, Vilnius (VET patvirtinimo numeris 01-111M).
Krepšelis “Kiaulienos medžiotojų dešrelės, 200 g” - įdėtas į krepšelį
Marinuota naminė višta ~2kg
15.00 € €9.99/kg.
Višta sveria apie ~ 1,8 kg marinuojama su naturaliais prieskoniais. Liks tik pašauti į orkaitę ir mėgautis!
Kategorijos: Velykos, Griliui, Mėsa ir kulinarija, Vištiena
Papildoma informacija
| Ūkininkai | Drąsiaus Paliono ūkis |
|---|---|
| Svoris | 2,5 kg. |
Apie „Drąsiaus Paliono ūkis“
Drąsiaus Palionio ūkis Jums siūlo be antibiotikų užaugintą šviežią vištos skerdieną.
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
vištienos blauzdelės tekilos ir jelapeno marinate ~900 g.
8.00 €
Sudedamosios dalys: vištienos blauzdelės (90%), augaliniai aliejai (rapsų aliejus, rapsų aliejus visiškai hidrintas), druska, prieskoniai( aitrioji paprika, raudona saldi paprika,
Vištienos sparnelių vidurinės dalys sviesto ir žolelių marinate
7.99 € €7.99/kg.
Vištienos sparnelių vidurinės dalys sviesto ir žolelių marinate. Paruoštos kepti ant griliaus, ant laužo ar orkaitėje! Skanaus! Sudedamosios dalys: Vištienos
Vištienos šlaunelių mėsos vyniotinis
7.50 € €14.99/kg
Sudedamosios dalys: vištienos šlaunelės be kaulo (80%), smulkintos vištienos šlaunelės be kaulo be odos (15 %.), abrikosai (10%), druska, morkos,
Naminis keptas vištienos vyniotinis
6.50 € 12.99 €
Rankų darbo vyniotinis Jūsų kasdieniam ir šventiniam stalui. Pasimėgaukite kokybišku produktu.
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
12.00 € €9,90/kg.
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros


