Sudedamosios dalys: Antienos krūtinėlė, augalinis aliejus (rapsų), prieskoniai (juodieji pipirai, paprika, svogūnai, kalendra, baltieji pipirai, kmynai, česnakai, gelsvė, kalendra, ožragė, ciberžolė, imbierai, uminas, pankolis, aitrioji paprika,), druska, augaliniai riebalai, (palmių), dekstrozė, natūralos kvapiosios medžiagos (keptos mėsos, paprikos), žolelės.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Vytinta kiaulienos išpjova, ~250 g” - įdėtas į krepšelį
Marinuota anties krūtinėlė 2 vnt.
13.99 €
Kategorijos: Antiena, Griliui, Kalėdos, Mėsa ir kulinarija, Naujieji metai, Velykos
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Karšto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė, lengvai kramtosi.
Kiaulienos nugarinė
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Šalto rūkymo kiaulienos lašinukai
6.49 € 12.99 € €12,99/kg
Lašinukai puikiai tinkami pakepimui, skurelė minkšta.
Kiaulienos kepeneliu paštetas, ~200 g.
3.00 €
Naminis, natūralus, tepamas kepenėlių paštetas, skirtas tepti ant duonos. Puikiai tinka pusryčiams ar net lietiniams kepti. Indelio svoris ~ 200 g.
Šviežios kiaulienos dešrelės
4.50 € €9.00/kg
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
7.00 € 14.00 € €14.00/kg
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.