| Svoris | 1 kg., 500 g. |
|---|
Krepšelis “Kiaulienos taukai, ~ 330 g.” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Kiaulienos kumpis, šaltai rūkytas, rištas
7.00 € 13.99 €
Next product
Kiaulienos lašiniai šaltai rūkyti
5.00 € 9.99 €
Kiaulienos lašiniai sūdyti
6.00 € 12.00 €
Tobulas derinys: šie sūdyti lašinukai, duona ir marinuoti agurkėliai.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Mėsa ir kulinarija, Kiauliena, Sūdyti gaminiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Naminė kiaulienos šaltiena, ~520 g
4.50 €
Naminė, kokybiška šaltiena iš kiaulienos karkos ir ausyčių! Nesūri, labai tinka su bulvėmis ir krienais! Indelio svoris ~520 g.
Kiaulienos sūdyti lašinukai
5.00 € 9.99 € €9.99/kg
Švelnūs, ypač minkšti ir netąsūs lašinukai, paskaninti česnakais ir pipirais. Sūdomi sausuoju būdu.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.
Šalto rūkymo kiaulienos lašinukai
6.49 € 12.99 € €12,99/kg
Lašinukai puikiai tinkami pakepimui, skurelė minkšta.
Sūdytas kiaulienos kumpis su odele
11.99 € €11.99/kg
Puikaus skonio sudytas kumpis su labai minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
