| Svoris | 1 kg., 500 g. |
|---|
Krepšelis “Sūdytas kiaulienos kumpis su odele” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Kiaulienos kumpis, šaltai rūkytas, rištas
7.00 € 13.99 €
Next product
Kiaulienos lašiniai šaltai rūkyti
5.00 € 9.99 €
Kiaulienos lašiniai sūdyti
6.00 € 12.00 €
Tobulas derinys: šie sūdyti lašinukai, duona ir marinuoti agurkėliai.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Kiauliena, Mėsa ir kulinarija, Sūdyti gaminiai
Papildoma informacija
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.50 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Vytinta kiaulienos išpjova
7.50 €
Minkšta, skani mėsytė gardinti sumuštiniams arba puikus užkandis ant vaišių stalo. 350 g pakuotė.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Sūdyta kiaulienos nugarinė su odele
6.49 € 12.99 € €12.99/kg
Puikaus skonio su labai minkšta skūryte, nepersūdyti gaminiai, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
7.00 € 14.00 € €14.00/kg
Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.
Tautinio paveldo Žemaitiški kepti kraujiniai vėdarai (natūralioje žarnoje)
9.99 € €9.50/kg
Viena populiariausių mūsų prekių. Žemaitiškas kulinarinis paveldas, mūsų firminiai, kraujiniai vėdarai. Jie skaniausi karšti todėl prieš valgant rekomenduojama pasišildyti keptuvėje su svogūniukais ir lašinukais, o karštus paskaninti grietine.
