Gurmanų rinkinys yra vidutinio dydžio, užteks ir paragauti ir šeimyną ar kaimyną pavaišinti!
Rinkinuką sudaro:
duonytė, (pusė kepaliuko )
karšto rūkymo šoninė, ~300 g.
šalto rūkymo kumpelis, ~300 g.
šalto rūkymo naminė dešrytė, ~300 g.
šalto rūkymo nugarinė, ~300 g.
vytintas/šalto rūkymo filiukas, ~250 g.
Lietuviškas sūris, ~ 250 g.*
Rinkinukas supakuotas dėžutėje, gaminiai gali būti suvakuumuoti, arba susukti į popierių.
Neradai tinkamo rinkinuko? Parašyk mums, paruošime individualų rinkinį su Jūsų pasirinktais produktais!
Rinkinys, skirtas šeimai savaitgaliui sodyboje, išvykoje prie ežero ar kt.
Tai gali būti ir puiki dovana gimtadienio proga! Galime supakuoti dovanų dėžutėje.
Šiais metais patiekalus Jūsų šventėms sukūrėme kartu su Simona https://ketokodas.lt/.
Orkaitėje keptas kiaulienos išpjovos vainikas - puikus pasirinkimas šventėms. Šv. Velykoms siūlome užsisakyti kiaulienos išpjovos vainiką, kuris svers 1,5 kg. Kiaulienos vainikas paruoštas kepti orkaitėje (kepimo instrukcijos bus pridėtos).
Jūs gausite kiaulienos išpjovos vainiką, sujungtą, tvirtai surištą su rozmarinu ir lauro lapeliais.
Kiekis ribotas! Tik išankstiniai užsakymai.
Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.