Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Jautienos dešrelės „Kaimiškos“ – aukščiausios rūšies, tinkamos kepimui arba virimui. Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.Pakuotės svoris 500 g (+- 50 g paklaida)
Kaimiškas rinkinys yra skirtas tautinio-kulinarinio paveldo gaminių mėgėjams, norintiems paragauti tradicinių, natūralių, kaimiškų gaminių, kaip pas Babą.Į rinkinuką įeina:
Duona su grūdais (1 kepaliukas, ~1,100 g)
Kiaulienos šaltiena ~540 g.
Kiaulienos kepenėlių vyniotinis, ~ 400 g.
Karšto rūkymo šoninė, ~ 350-400 g.
Šalto rūkymo naminė dešrytė, ~ 350-400 g.
Kraujiniai vėdarai, ~ 450 g.
Kiaulienos spirgučiai ~500 g.*
Neradai tinkamo rinkinuko? Parašyk mums, paruošime individualų rinkinį su Jūsų pasirinktais produktais!