Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Gurmanų rinkinys yra vidutinio dydžio, užteks ir paragauti ir šeimyną ar kaimyną pavaišinti!Rinkinuką sudaro:
duonytė, (pusė kepaliuko )
karšto rūkymo šoninė, ~300 g.
šalto rūkymo kumpelis, ~300 g.
šalto rūkymo naminė dešrytė, ~300 g.
šalto rūkymo nugarinė, ~300 g.
vytintas/šalto rūkymo filiukas, ~250 g.
Lietuviškas sūris, ~ 250 g.*
Rinkinukas supakuotas dėžutėje, gaminiai gali būti suvakuumuoti, arba susukti į popierių.Neradai tinkamo rinkinuko? Parašyk mums, paruošime individualų rinkinį su Jūsų pasirinktais produktais!
Rinkinys, skirtas didelei draugų kompanijai, gimtadieniui, vakarui su draugais sodybojeTai gali būti ir puiki dovana gimtadienio proga! Galime supakuoti dovanų dėžutėje.