Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Rinkinuką sudaro pagardas iš pagardų gamintojo „Maži mamutai“ arba „Farmers circle“, Latviškas 3 mėnesius brandintas Ievos sūris lietuviškas saldaus pieno arba kitoks sūris, kiaulienos filiukas, vytintos kiaulienos lazdelės (~150 g.), vytintos kiaulienos dešrelės „Kabanossi“.
Rinkinuką gausite supakuotą ir paruoštą dovanoti.
Rinkinys, skirtas nedidelei draugų kompanijai iškylai gamtoje, ar nedidelei šventei prie ežero.
Tai gali būti ir puiki dovana gimtadienio proga! Galime supakuoti dovanų dėžutėje.