Porchetta yra kiaulienos šoninės suktinis žolelių ir sviesto marinate. Svoris apie (2-2,2 kg) Susukta, pamarinuota, paruošta kepti orkaitėje ar net griliuje.
Pridedame rekomendaciją kaip išsikepti namuose orkaitėje: pirmiausia kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 30 min., vėliau lengvai uždenkite folija ir pakepkite dar ~ 1 val. 15 min. 200 laipsnių ir 5 minutes atidengta folija 200 laipsnių su vėjeliu.
Receptas kurtas Simonos https://ketokodas.lt/
Velykinius užsakymus Vilniuje priimame iki kovo 29 3 d.
Siekiant užtikrinti gaminio šviežumą rekomenduojame atsiimti Vilniuje.
Šiais metais patiekalus Jūsų šventėms sukūrėme kartu su Simona https://ketokodas.lt/.
Orkaitėje keptas kiaulienos išpjovos vainikas - puikus pasirinkimas šventėms. Šv. Velykoms siūlome užsisakyti kiaulienos išpjovos vainiką, kuris svers 1,5 kg. Kiaulienos vainikas paruoštas kepti orkaitėje (kepimo instrukcijos bus pridėtos).
Jūs gausite kiaulienos išpjovos vainiką, sujungtą, tvirtai surištą su rozmarinu ir lauro lapeliais.
Kiekis ribotas! Tik išankstiniai užsakymai.
Rinkinys, į kurį atrinkti produktai yra natūralaus šalto rūkymo taip pat bus suvakuumuoti nenaudojant jokių dujų, todėl galios labai ilgai ir drąsiai atlaikys bet kurią kelionę.
Į rinkinuką įeina:
Natūralaus raugo duona (1 kepaliukas, ~1,100 g)
šalto rūkymo kumpelis/sprandinė, ~ 800 g
šalto rūkymo naminė dešrytė, ~ 800g
šalto rūkymo nugarinė, ~ 800 g
brandintas Ievos sūris 2 vnt, ~ 440 g
Sudyta šoninė/kumpelis ~800 g.
vytintos medžiotojų dešrelės, ~ 350-400 g
Neradai tinkamo rinkinuko? Parašyk mums, paruošime individualų rinkinį su Jūsų pasirinktais produktais!