Sudedamosios dalys: Jautienos kumpis, dijono garstyčios, marinuoti agurkėliai, kaparėliai, marinuoti, juoduota druska, juodieji pipirai, soja, vorčesterio padažas česnakai, svogūnai, putpelės kiaušinis, petražolės, krapai.
Pagaminta – Lietuvoje.
Laikymo sąlygos: 0 +3 °C
Krepšelis “Jautienos žandų mėsa (lėto virimo)” - įdėtas į krepšelį
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Brandintos jautienos paplotėliai
3.85 €
Sausas brandinta ne trumpiau nei 30 parų. Sudedamosios dalys: Smulkinta sausai brandintos jautienos mėsa (99%), druska, juodieji pipirai. Užauginta Lietuvoje
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Jautienos šonkauliai/krūtinkauliai
6.00 € 11.99 € €8.99/kg.
Sudedamosios dalys: jautienos šonkauliai, Naudoti tik termiškai apdorojus. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Kilmės šalis: Lietuva Užauginta Lietuvoje Išpjaustyta Lietuvoje
Sausai brandintas Jautienos Black Angus antrekotas
15.00 €
Himalajų druskų kameroje Brandinta ne trumpiau nei 30 parų Sudedamosios dalys: Sausai brandintas jautienos antrekotas Naudoti tik termiškai apdorojus. Kilmės
Sausai brandinta Jautienos Black angus nugarinė be kaulo (~ 250 g)
14.00 €
Sausai brandinta ne trumpiau nei 30 d.
Brandintos jautienos paplotėliai, ~600 g.
7.50 € €5.4/vnt.
Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.