Sudedamosios dalys: jautienos kaulai
Laikymo sąlymo sąlygos 0 – 4°C
Kilmės šalis: Lietuva
Pagaminta Lietuvoje
Pažeidus pakuotę tinka vartoti 48 val., bet ne ilgiau, kaip iki vartojimo termino pabaigos.
Vartoti termiškai apdorojus.
Krepšelis “Kiaulienos ir jautienos vytinta dešrytė” - įdėtas į krepšelį
jautienos kaulų čiulpai pjaustyti griežinėliais 1 kg.
6.50 €
Kategorijos: Jautiena, Mėsa ir kulinarija, Sultiniai
Aprašymas
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Jautienos paplotėliai burgeriams (~150 g/vnt.)
2.50 € €2.20/vnt.
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (90%), kiauliena (10 %), juoduota druska, prieskoniai (tapijokų krakmolas, svogūnai (14%), česnakai, SALIERAI, GARSTYČIOS, kmynai, juodieji
Jautienos uodegų mėsa
18.99 € €16.99/kg
Sudedamosios dalys: Jautienos uodega (supjaustyta) su kaulu Laikymo sąlygos: 0 +4 °C Pagaminta Lietuvoje Gamintojas: MB „Mėsos klubas”, kodas 305617581,
Brandintos jautienos paplotėliai
3.85 €
Sausas brandinta ne trumpiau nei 30 parų. Sudedamosios dalys: Smulkinta sausai brandintos jautienos mėsa (99%), druska, juodieji pipirai. Užauginta Lietuvoje
Šviežios jautienos-kiaulienos dešrelės 8 vnt.
5.50 € €10.00/kg
Sudedamosios dalys: Malta jautiena (50%), malta kiauliena (40%), vanduo, krakmolas, druska su jodu, juodieji pipirai (malti), mairūnai (džiovinti), česnakai, kvapieji
Brandinta jautienos išpjova TENDERLOIN, ~200 g.
10.00 € €10.00/vnt
Jautienos išpjova – mažiausiai dirbantis jaučio raumuo, pasižymintis minštumu bei šilkiniu švelnumu. Geidžiamiausia jaučio dalis, itin lengvai paruošiama, kepama trumpai, nebūtinas troškinimas. Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Jautienos žandų mėsa (troškinimui)
12.00 € 23.99 € €17.99/kg.
Brandintos jautienos paplotėliai, ~600 g.
7.00 € €5.4/vnt.
Smulkintos jautienos paplotėliai – skirti mėsainių gaminimui.
Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.
Riebumas 10 %
Pakuotės svoris 450 g (+- 5o g paklaida), vienoje pakuotėje yra 2 paplotėliai.