Sudedamosios dalys: kiaulienos kumpinė mėsa, lašiniai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, prieskoniai, kvapiosios medžiagos, antioksidantas E316, konservantas E250.
			Krepšelis “Kiaulienos medžiotojų dešrelės, 200 g”  - įdėtas į krepšelį		
	Gardžioji servelatinė dešra, šaltai rūkyta, 400 g
8.99 €
Gardus kąsnelis visiems kokybiškos dešros mėgėjams.
	
	
	Kategorijos: Mėsa ir kulinarija, Šalto rūkymo gaminiai
	
	
							
											
				Pristatymas
				
					
						
				
			
								
							Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
					- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
 - Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
 - Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
 - Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
 
Panašūs produktai
Šalto rūkymo kiaulienos šoninė
				
	7.50 € €14.99/kg
			
		
					Šalto rūkymo šoninė ypač tinka kepimui,  kiaušinienei arba smulkiai supjausčius smaguriavimui! Ilgai galioja, tinka kelionėms (išsivežimui).
 
 				
			Linkuvos dešra su anakardžių riešutais, šaltai rūkyta
				
	9.00 € 17.99 €
			
		
					Kulinarijos paveldo statusą turintis gaminys tikriems maisto gurmanams.				
			Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
				
	4.50 € €40,00/kg
			
		Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
				
	7.00 € 14.00 € €14.00/kg
			
		
					Minkšta su ypatingai minkšta skurele šoninukė! Nesūri.				
			Kiaulienos kepenėlių vyniotinis
				
	4.99 € €9.00/kg
			
		
					Sudedamosios dalys:
kiaulių kepenys (75%), kiauliena (10%), kiaulienos odelės (10%), valgomoji druska, svogūnai, skvapieji ir juodieji pipirai.
Maistingumo deklaracija 100 g:
energetinė vertė 928 kJ/223 kcal, riebalai 14,1 g ,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,8 g,
angliavandeniai 2,1 g, iš kurių cukrų 0,1 g,
baltymai 21,8 g, druska 2,07 g.
Laikymo sąlygos: 0 +6 °C
Kilmės šalis: Lietuva				
			Vytinta gurmanų dešra, 350 g
				
	7.50 €
			
		
					Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
 				
			
		