Naudoti termiškai apdorojus.
Sudėtis: avienos nugarinė su kaulu, alyvuogių aliejus, natūrali kristalinė druska, česnakai, svogūnai, pipirai, dašis, cukrus, petražolės, rozmarinas, čiobrelis, raudonėlis, rapsų aliejus.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Kilmės šalis Lietuva
Krepšelis “Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Veršienos nugarinė su kauliuku ir prieskoniais
13.00 € 25.99 € €25.99/kg.
Avienos nugarinė „Chops“
18.00 € 35.99 € €35.99/kg.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Ėriena, Griliui, Mėsa ir kulinarija, Velykos
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Šviežios kiaulienos dešrelės
4.50 € €9.00/kg
Šviežios kiaulienos dešrelės, kepimui griliuje, namuose ant keptuvės ar orkaitėje!
Šalto rūkymo kiaulienos kumpelis
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Natūralaus rūkymo, alksnio malkomis rūkytas kiaulienos kumpis. Minkšta odelė.
Kiaulienos nugarinė
7.50 € 15.00 € €15.00/kg
Liesa, minkšta, nesūri mėsytė, puikiai tinkanti sumuštiniams ir vaišėms ant stalo!
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Šviežios avienos-jautienos dešrelės
7.50 € €14.99/kg
Šviežios avienos dešrelės kepimui, virimui - bet kam.
Kiaulienos taukai, ~ 330 g.
2.00 €
Kiaulienos taukai Jūsų mėgstamiems patiekalams kepti, skaninti! Indelio svoris ~ 300-350 g.
Kiaulienos sūdyta šoninė
6.50 € €12.99kg
Puikaus skonio, minkšta skūryte, apibarstyti natūraliu česnaku ir pipirais, kuriuose pasimarinuoja ir įgauna ypatingą skonį. Pagaminti tik iš ūkininkų kiaulienos, todėl ypač minkšti ir netąsūs. Sūdomi sausuoju būdu.