Labai skani, nerūgšti naminė duona su raugu ir kanapių sėklomis. Labai ilgai išlieka šviežia.
Krepšelis “Kanelės, dėžutė (~350 g)” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Pyragas „Asorti“, ~1,250 g
€6.00/vnt.
Next product
Kefyras, ~1 l.
1.59 €
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
Juoda duona su natūraliu raugu ir kanapių sėklomis.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Duona, Duona su pagardais, Duonos gaminiai ir konditerija
Papildoma informacija
Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
---|---|
Svoris | 1 (kepaliukas), 1/2 (pusė) |
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.
2.00 € €18.33/kg.
Didelės, purios, minkštos ir be galo skanios, puikiai tinkančios vėlyviems pusryčiams su šeima. Išbandę šias bandeles, negalėsite pamiršti jų skonio ir malonaus saldumo.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai; Sviestas: grietinėlė; Kiaušiniai; Pienas; Cukrus; Mielės; Druska; Cinamonas (10%); Kremas (10%): Grietinėlė.
Sausainiai „Skarelės” su aviečių džemo įdaru, ~400 g.
4.00 € €8.00/kg
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aviečių džemu.
Danutės varškės pyragas, ~250-280 g.
5.00 € €4.00/vnt.
Skanus, naminis, nepersaldus varškės pyragas.
Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.