Labai skani, nerūgšti naminė duona su raugu ir kanapių sėklomis. Labai ilgai išlieka šviežia.
Krepšelis “Kanelės, dėžutė (~350 g)” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Pyragas „Asorti“, ~1,250 g
€6.00/vnt.
Next product
Kefyras, ~1 l.
1.59 €
Duona su kanapėmis, ~ 1,100 g
3.00 € 6.00 € €6.00/vnt
Juoda duona su natūraliu raugu ir kanapių sėklomis.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Duona, Duona su pagardais, Duonos gaminiai ir konditerija
Papildoma informacija
| Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
|---|---|
| Svoris | 1 (kepaliukas), 1/2 (pusė) |
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Brioche bandelė mėsainiams ir netik
1.00 €
Prancūziška sviestinė bandelė mėsainiams
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai.
Skaniausia pirmą dieną,
Išlieka skani 2 dienas.
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
9.00 € €7.00/vnt
Kitaip vadinama „ponių duona“ arba „desertinė“. Su riešutais, abrikosais, slyvomis. Puikiai tinka su kava.
Pyragas „Šventinis“, ~650 g
7.00 € €7.00/vnt
Vienas saldesnių pyragų, senoviškas, su šokoladu, aguonomis ir riešutais.
Kruasanas su migdoliniu kremu
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis su skaldytais migdolais ir migdolų įdaru
Traški išorė, purus vidus, mūsų pačių gaminamas migdolų įdaras. Kepame iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno, druskos ir, žinoma, migdolų.
Svoris — apie 80 gramų.
Kepykla - Mindaugo Kepykla.
Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.
Duona su moliūgų sėklomis, ~1,100 g
3.00 € 6.00 € €5.5/kg
Kvietinė, nerūgšti duona, natūralaus raugo, nedaug cukraus. Minkštesnė su daržovėmis.

