Svoris | N/A |
---|---|
Ūkininkai | Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas" |
Svoris | 1 (kepaliukas), 1/2 (pusė) |
Krepšelis “Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g” - įdėtas į krepšelį
Previous product
Grįžti į produktus
Rinkinukas „Prie alaus“
25.00 € €18.00/vnt.
Next product
Vyno asorti
25.00 € €25.00/vnt.
Duona su grūdais, ~ 1,100 g
3.30 € 6.60 €
Juodžiausia mūsų duona su grūdais, natūralaus raugo, nerūgšti.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Duona, Duona su pagardais, Duonos gaminiai ir konditerija
Papildoma informacija
Apie „Ind. V. Juškio įmonė "Skruzdėliukas"“
Kepyklėlė įsikūrusi Tauruose, Tauragėje. Kuri daugiau nei 29 m. kepa gardžią duoną bei konditeriją,
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Prancūziškas ragelis (Croissant)
2.00 €
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos ragelis
Traški išorė, purus vidus — tirpsta burnoje. Iškepta iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kvietinio raugo,
tikro sviesto, cukraus, pieno bei druskos.
Svoris — apie 80 gramų.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, Kvietinis raugas, vanduo; Sviestas: grietinėlė; Cukrus; Pienas; Mielės; Druska; Kiaušiniai.
Duona su vaisias ir riešutais, ~850 g
7.00 € €7.00/vnt
Kitaip vadinama „ponių duona“ arba „desertinė“. Su riešutais, abrikosais, slyvomis. Puikiai tinka su kava.
Danutės varškės pyragas, ~250-280 g.
5.00 € €4.00/vnt.
Skanus, naminis, nepersaldus varškės pyragas.
Cinamoninė bandelė su glaistu, 90 g, 1 vnt.
2.00 € €18.33/kg.
Didelės, purios, minkštos ir be galo skanios, puikiai tinkančios vėlyviems pusryčiams su šeima. Išbandę šias bandeles, negalėsite pamiršti jų skonio ir malonaus saldumo.
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai; Sviestas: grietinėlė; Kiaušiniai; Pienas; Cukrus; Mielės; Druska; Cinamonas (10%); Kremas (10%): Grietinėlė.
Sausainiai „Močiutės grybukai“
9.99 €
Vaikystę primenantys sviestiniai grybukai šokoladinėmis kepurėlėmis ir baltais cukrinio glajaus koteliais – tai originaliausias kepinys iš trapios sviestinės tešlos!
Grybukai Lietuvoje buvo kepami jau net praėjusio šimtmečio pradžioje. Šeimininkės krosnyje iškepdavo atskiras jų dalis, kurias po to sulipdydavo glajumi. Vėliau jų gamyboje buvo naudojamos grybukų formos keptuvės.
Nei vienų vestuvių ar svarbesnių šeimos švenčių stalas neapsieidavo be šių tradicinių kepinių. Jie ypač mėgstami vaikų dėl jų tikroviškos grybo formos.
Kanelės, dėžutė (~350 g)
6.50 € €18.00/kg.
Prancūziškas skanėstas su romu ir vanile
Traški karamelizuota plutelė ir drėgnas, švelnus, minkštas vanilinis vidus.
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, romas, vanilės ekstraktas, kiaušiniai,
tikras sviestas, cukrus, druska, pienas.
Skaniausios pirmą dieną,
Išlieka skanios 2 dienas.
Javainis
2.00 €
Su avižų dribsniais
Kepame iš avižų dribsnių, tikro sviesto,
nerafinuoto muscovado cukraus.
Skaniausias šviežias,
Išlieka skanus iki 2 savaičių.
Pyragas „Eglė“, ~850 g
7.00 € €7.00vnt.
V. Juškio naminis pyragas su aguonomis ir pertepimu. Nesausas, labai skanus.