Sudedamosios dalys: avienos nugarinė ir išpjova su kaulu (90%), aliejus (rapsų), natūrali kristalinė druska, česnakai, svogūnai, pipirai, dašis, cukrus, petražolės, rozmarinas, čiobrelis, raudonėlis.
Naudoti tik termiškai apdorojus.
Laikymo sąlygos: 0 +4 °C
Pagaminta Lietuvoje
Krepšelis “Kiaulienos kepenų paštetas, ~200 g.” - įdėtas į krepšelį
Avienos T-bone
14.99 € 29.99 €
Puikus pasirinkimas tiek grilinimui, tiek kepimui orkaitėje.
Produkto kodas: N/A
Kategorijos: Aviena, Joninės, Mėsa ir kulinarija, Šviežia
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 1 kg., 500 g. |
---|
Pristatymas
Prekes pristatome visoje Lietuvoje.
- Prekių atsiėmimas Vilniuje ir Trakų Vokėje MĖSOS KLUBE. (Nemokamai)
- Pristatymas paštomatu visoje Lietuvoje. (3.5 Eur)
- Pristatymas kurjeriu. (5 Eur)
- Pristatymas DPD Fresh. (8 Eur)
Panašūs produktai
Vytinta kiaulienos nugarinė, 350 g
7.00 €
Labai liesa, skani, nesūri mėsyte. Tai puikus užkandis ant vaišių stalo ar net pagardas Jūsų ryto sumuštiniui.
Šalto rūkymo kiaulienos šoninė
7.50 € €14.99/kg
Šalto rūkymo šoninė ypač tinka kepimui, kiaušinienei arba smulkiai supjausčius smaguriavimui! Ilgai galioja, tinka kelionėms (išsivežimui).
Šalto rūkymo kiaulienos išpjova
7.50 €
Minkšta, skani mėsytė gardinti sumuštiniams arba puikus užkandis ant vaišių stalo. 350 g pakuotė.
Kiaulienos naminė dešra ~500 g.
7.50 €
Naminė, rankų darbo dešra, puikiai tinkanti tiek džiovinimui tiek sumuštiniams ar net kepimui. Natūralios sudėties, įvilkta į natūralią žarną, todėl nereikia lupti, galima valgyti iš karto.
Vytinta gurmanų dešra, 350 g
7.50 €
Smulkiai malta dešra, nesūri ir neaštri, pakankamai minkšta ir tinka tiek sumuštiniams, tiek ir prie vyno ar alaus.
Vytinti kiaulienos šiaudeliai „Žagarėliai“, 100 g
4.50 € €40,00/kg
Smulkiai pjaustyta ir džiovinta kiaulienos nugarinė. Puikus užkandis!
Šviežia vištienos skerdiena užauginta be antibiotikų terapijos
12.00 € €9,90/kg.
Šią vištienos skerdieną renkasi tie žmonės, kurie vertina kokybišką produkciją. Lazdijų rajone esantis Drąsiaus Palionio ūkis siūlo Jums paragauti vištieną auginamą ilgiau nei įprastai, lesinamą kokybišku pašaru ir kuriai netaikoma jokių antibiotikų! Mėgaukitės tikru kaimiškos vištienos skoniu!
• Sodrus skonis, malonus kvapas, standi mėsos struktūra
• Pristatoma visada šviežia
• Lesinama tik kokybišku pašaru, didžiąją dalį raciono sudaro kukurūzai ir kviečiai
• Jokių antibiotikų profilaktikos
• Auginimo trukmė mažiausiai 45 paros